Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0
Det bredaste utbudet av färger och tillbehör i Sverige
 47 919 22 201 Ring oss, vi är redo att hjälpa dig
Brett urval och högkvalitativa dörrar till billiga priser - välj Lyxfönster idag !
Mycket imponerad! Köpte en helglasad dubbel-altandörr med spröjs samt två fasta fönster Rekommenderas!
Simon
Jag är mycket nöjd tack så mycket. Bra kvalitet och bra pris.
Kasim
Har precis satt in 9st lyxfönster i olika dimensioner i mitt hus så det är väl tidigt och betygsätta,men jag tror på dessa fönster när man ser kvaliteten på dom och så priset förstås
Björn
Toppenbra!!
Karl
Supernöjd. Leverens som lovat med bra kvalitet.
Jimmy
Mycket trevliga och hjälpsamma.Leverans på utsatt tid.
Jonny
Riktigt schysta och rejäla fönster , finns inte nåt att klaga på . Samma klass som dom stora fönstertillverkarna !!! Kommer bara beställa fönster från detta företag , hade jag kunnat så hade ni fått 6 stjärnor ⭐️ Tack så in i helv..... 👍👍👍👍
Jeppe

Välkommen till Lyxfönster, din ultimata destination för ett utsökt sortiment av träddörrar i Sverige. Vår kollektion, som inkluderar dörrar, , vikdörrar, skjutdörrar, innerdörrar och ytterdörrar, är utformad till perfektion och förenar stil, funktionalitet och hållbarhet.

 

Vårt mångsidiga sortiment av dörrar

I frontlinjen av vårt produktsortiment är våra dörrar, designade för att passa de varierade smakerna och arkitektoniska stilarna hos våra svenska kunder. Varje dörr i vårt utbud, från robusta ytterdörrar till eleganta innerdörrar, är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och design. Våra , kända för sin sömlösa blandning av inomhus- och utomhusliv, erbjuder både skönhet och praktisk användning, vilket gör dem till ett populärt val för moderna hem. För de som önskar mångsidighet och utrymmesbesparande design är våra vikdörrar och skjutdörrar perfekta lösningar. Dessa vikdörrar och skjutdörrar erbjuder inte bara flexibilitet i att hantera levnads utrymmen utan också ett modernt inslag till alla egenskaper. Den slanka designen av våra skjutdörrar har särskilt gjort dem till en favorit bland svenska husägare som söker stil utan att kompromissa med utrymme.

 

Kvalitet och hantverk

Varje dörr, vare sig det är en ytterdörr eller en innerdörr, är tillverkad med de finaste materialen och största uppmärksamhet på detaljer. Våra förbättrar inte bara din bostads estetiska dragningskraft utan erbjuder också hög funktionalitet och hållbarhet. Hantverket bakom våra vikdörrar och skjutdörrar speglar vår dedikation till att förse dig med produkter som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar.

 

Innovativ design och funktionalitet

Innovation är nyckeln i vårt tillvägagångssätt för dörrdesign. Våra skjutdörrar och vikdörrar är exempel på hur vi integrerar spetsteknologi med traditionellt hantverk. Dessa skjutdörrar är inte bara dörrar, de är innovativa lösningar på moderna boendes utmaningar. På liknande sätt erbjuder våra vikdörrar en unik kombination av stil och praktikalitet, vilket gör dem till ett idealiskt val för både bostäder och kommersiella utrymmen. Våra och ytterdörrar är designade med det svenska klimatet i åtanke, vilket säkerställer att de klarar tidens och vädrets prövningar. Varje balkongdörr och ytterdörr i vår samling lovar att ge värme och säkerhet till ditt hem. Våra innerdörrar är också tillverkade enligt de högsta standarderna och säkerställer att de kompletterar din bostad inredningsdesign samtidigt som de ger privatliv och komfort. 

 

Anpassning och flexibilitet

Vi förstår att varje hem är unikt, varför vi erbjuder anpassningsmöjligheter för alla våra dörrar, inklusive ytterdörrar, och innerdörrar. Oavsett om du letar efter en specifik stil av skjutdörrar eller en unik design för dina vikdörrar, finns vårt team här för att hjälpa dig att skapa den perfekta matchen för ditt hem. Lyxfönster är stolta över att erbjuda ett brett utbud av anpassningsmöjligheter för våra dörrar. Oavsett om du letar efter unika vikdörrar för att matcha ditt hem är estetiska eller skräddarsydda skjutdörrar för en modern touch, kan vårt team skräddarsy varje dörr efter dina specifika krav.

 

Energieffektivitet och hållbarhet

Vårt engagemang för hållbarhet återspeglas i varje dörr vi producerar, från till innerdörrar. Varje dörr är designad för att ge optimal energieffektivitet, vilket hjälper till att hålla ditt hem varmt under de hårda svenska vintrarna och svalt under somrarna. Detta är särskilt viktigt för ytterdörrar och , som fungerar som den primära barriären mot yttre element.

 

Serverar hela Sverige

Våra tjänster begränsas inte till bara ett område; vi betjänar hela den svenska marknaden. Oavsett om du befinner dig i en livlig stad eller på en lugn landsbygd, är vårt utbud av dörrar, inklusive ytterdörrar, innerdörrar och , tillgängligt för dig. Vi säkerställer att våra vikdörrar, skjutdörrar och alla andra produkter levereras omgående och installeras perfekt.

 

Kundnöjdhet och support

Kundnöjdhet ligger i hjärtat av vår verksamhet. Från det ögonblick du väljer en av våra dörrar, vare sig det är skjutdörrar för din uteplats eller en ståtlig ytterdörr, tillhandahåller vi kontinuerlig support och rådgivning. Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, oavsett om du väljer rätt typ av innerdörrar eller behöver vägledning för att underhålla dina .

 

Varför välja oss

Att välja Lyxfönster innebär att välja kvalitet, innovation och oöverträffad kundservice. Från estetiskt tilltalande till platsbesparande skjutdörrar, våra dörrar är mer än bara funktionella element; de är nyckeln till att förvandla ditt utrymme till ett hem. Våra vikdörrar erbjuder en blandning av elegans och funktionalitet, medan våra ytterdörrar erbjuder säkerhet och stil.

 

Avslutningsvis, för de i Sverige som söker högkvalitativa trädörrar - vare sig det är robusta ytterdörrar, eleganta , utrymmesbesparande skjutdörrar, mångsidiga vikdörrar eller stilfulla innerdörrar - är Lyxfönster din go-to-källa. Vi inbjuder dig att utforska vårt omfattande sortiment av dörrar och hitta den perfekta passformen för ditt hem eller företag. Kontakta oss idag för att uppleva den perfekta blandningen av svenskt hantverk och modern design, och ta det första steget mot att förvandla ditt utrymme med våra exceptionella dörrar

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46