Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Ett brett urval av tillbehör av hög kvalitet till billiga priser – välj Lyxfönster och beställ dina tillbehör redan idag!

Vill du ha produkter av hög kvalitet till ett bra pris? Då är Lyxfönster rätt val. I över 20 år har vi erbjudit produkter av högsta kvalitet. Välj de bästa kvalitetstillbehören för dina fönster och dörrar till billiga priser!

Vi erbjuder persienner och plisségardiner till fönster och dörrar. Skräddarsydda persienner i din storlek, upp till 220 cm i bredd. Välj färg och lägg till elektrisk fjärrstyrning för att göra dina fönster ännu mer speciella.

Se till att dina fönster och dörrar är ordentligt monterade med de bästa monteringsverktygen på marknaden från Lyxfönster. Vi erbjuder ett brett urval av karmskruvar, utjämningsskruvar, handverktyg och andra monteringsmaterial till billiga priser!

Missa inte din chans att spara pengar. Under en begränsad tid har vi ett särskilt erbjudande med 40 % rabatt och gratis hemleverans!

Välj en av produkterna nedan för att fortsätta handla

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46