Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0
Det bredaste utbudet av färger och tillbehör i Sverige
 47 919 22 201 Ring oss, vi är redo att hjälpa dig
Brett urval och högkvalitativa fönster till billiga priser - välj Lyxfönster idag !
Hej LYXFÖNSTER. Beställde fönster och fick 5 st prefekta fönster ,det tog ett par veckor ,men det var det värt att vänta på med det priset och utförandet.Transporten var exellent utförd Tack för fina fönster!!
Sten
Jag är mycket nöjd tack så mycket. Bra kvalitet och bra pris.
Kasim
Har precis satt in 9st lyxfönster i olika dimensioner i mitt hus så det är väl tidigt och betygsätta,men jag tror på dessa fönster när man ser kvaliteten på dom och så priset förstås
Björn
Toppenbra!!
Karl
Supernöjd. Leverens som lovat med bra kvalitet.
Jimmy
Mycket trevliga och hjälpsamma.Leverans på utsatt tid.
Jonny
Riktigt schysta och rejäla fönster , finns inte nåt att klaga på . Samma klass som dom stora fönstertillverkarna !!! Kommer bara beställa fönster från detta företag , hade jag kunnat så hade ni fått 6 stjärnor ⭐️ Tack så in i helv..... 👍👍👍👍
Jeppe

Välkommen till Lyxfönster, märket för excellens inom träfönster och -dörrar i Sverige. Vi specialiserar oss på en mängd produkter, inklusive fasta fönster, sidhängda fönster, toppsväng-fönster, runda fasta fönster, inåtgående fönster och överhängda fönster, alla tillverkade till perfektion.

 

Svenska hem och företag kräver högsta kvalitet, och våra fasta fönster är ett bevis på denna standard. Varje fast fönster vi erbjuder är designat med precision för att garantera hållbarhet och estetisk attraktion. Våra sidhängda fönster är en perfekt blandning av traditionell stil och modern funktionalitet, vilket gör dem till ett populärt val i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö.

Innovationen bakom våra toppsväng-fönster skiljer dem från mängden. Dessa toppsväng- fönster handlar inte bara om ventilation och utsikt; de handlar om att föra framkantens design till din tröskel. Våra runda fasta fönster erbjuder ett unikt arkitektoniskt element, perfekt för att lägga till en distinkt touch till din egendom. Dessa runda fasta fönster är mer än bara fönster; de är ett uttryck för ditt åtagande till kvalitet och stil.

För funktionalitet och mångsidighet är våra inåtgående fönster och överhängda fönster oöverträffade. Inåtgående fönster är idealiska för enkelt underhåll, och våra överhängda fönster ger ett samtida utseende samtidigt som de erbjuder praktikalitet.

Kvalitet är hörnstenen i vår verksamhet, vilket framgår av varje fast fönster, sidhängt fönster och toppsväng-fönster vi levererar. Snabb och pålitlig leverans över hela Sverige, speciellt i större städer som Stockholm och Göteborg, säkerställer att du får dina fönster och dörrar när du behöver dem.

Vår onlinekonfigurator, en ledare på den svenska marknaden, erbjuder ett omfattande urval av alternativ för dina fasta fönster, sidhängda fönster och mer. Detta verktyg är utformat för att hjälpa dig att skräddarsy dina fönster och dörrar efter dina exakta specifikationer.

nergieffektivitet är en nyckelfunktion i våra produkter. Från det fasta fönstret till det överhängda fönstret är varje modell designad för att ge överlägsen isolering, minska dina energikostnader och hjälpa miljön. De runda fasta fönstren och toppsväng- fönstermodellerna är särskilt kända för sin energieffektivitet.

Vi förstår de olika behoven på den svenska marknaden, därför erbjuder vi våra tjänster i alla större städer. Oavsett om du är i hjärtat av Stockholm och letar efter ett elegant överhängt fönster eller i den natursköna staden Göteborg som behöver ett klassiskt sidhängt fönster, säkerställer vi snabb och effektiv service.

Avslutningsvis är Lyxfönster ditt främsta val för högkvalitativa träfönster och -dörrar i Sverige. Vårt sortiment, från det fasta fönstret till det överhängda fönstret, är oöverträffat i kvalitet, energieffektivitet och design. Upplev skillnaden med våra anpassningsbara alternativ och höj din plats med våra exceptionella produkter. Kontakta oss idag för att ta det bästa av svensk design och funktionalitet till din dörr.

I sfären av premium träfönster och -dörrar är vårt engagemang för excellens beständigt. Våra fasta fönster, kända för sin stadighet och elegans, är särskilt populära bland de kräsna husägarna i Sverige. Dessa fasta fönster höjer inte bara estetiken i varje rum utan erbjuder också oöverträffad hållbarhet, en egenskap våra svenska kunder mycket uppskattar.

På samma sätt har våra sidhängda fönster blivit synonyma med stil och bekvämlighet. Dessa sidhängda fönster erbjuder ett klassiskt utseende, som kombinerar charmen i traditionell svensk arkitektur med funktionaliteten som krävs för modernt boende. Idealiska för en mängd olika inställningar, är våra sidhängda fönster lika mångsidiga som de är visuellt tilltalande.

Toppsväng-fönster, en hörnsten i vårt produktsortiment, har revolutionerat fönsterdesign i Sverige. Dessa toppsväng-fönster är inte bara fönster; de representerar höjdpunkten av innovativ ingenjörskonst, och erbjuder både överlägsen ventilation och ett slankt, samtida utseende. Dessutom tillför de runda fasta fönstren i vår samling en distinkt arkitektonisk flair till varje byggnad. Dessa runda fasta fönster är särskilt omtyckta av dem som värderar unik design och överlägsen hantverksskicklighet.

Våra inåtgående fönster och överhängda fönster fortsätter också att få beröm för deras praktiska och moderna design. De inåtgående fönstren är särskilt populära i urbana områden som Stockholm och Göteborg, där utrymme och bekvämlighet är viktiga överväganden. Under tiden har våra överhängda fönster fått beröm för sina rena linjer och användarvänlighet, vilket gör dem till ett föredraget val i både bostads- och kommersiella byggnader.

Hos Lyxfönster förstår vi att tidig leverans är avgörande. Därför har vi strömlinjeformat vår logistik för att säkerställa att oavsett om du beställer ett fast fönster, ett sidhängt fönster eller någon annan produkt, kommer du att få det snabbt och i perfekt skick. Vårt åtagande om snabb och pålitlig service täcker varje hörn av Sverige, från de livliga gatorna i Stockholm till de pittoreska landskapen i Göteborg.

Vår onlinekonfigurator, ett höjdpunkt i vår digitala närvaro, erbjuder en oöverträffad nivå av anpassning. Vare sig du designar ett fast fönster, ett sidhängt fönster, ett toppsväng-fönster eller någon annan typ av fönster, gör vår konfigurator det enkelt och njutbart. Detta verktyg är särskilt användbart för dem som värderar möjligheten att skräddarsy varje aspekt av sitt hem eller företag till sina exakta preferenser.

Energieffektivitet förblir en nyckelprioritet över hela vårt produktutbud. Varje fast fönster, överhängt fönster och runt fast fönster är designat för att hålla din plats varm under Sveriges kalla vintrar och sval under somrarna, samtidigt som du minimerar energiförbrukningen. Energisparfunktionerna i våra toppsväng-fönster och inåtgående fönster är särskilt fördelaktiga och bidrar till både kostnadsbesparingar och miljömässig hållbarhet.

Vårt kundserviceteam är dedikerade till att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen. Från det ögonblick du förfrågar om ett fast fönster eller ett överhängt fönster, till den tidpunkt då du mottar din beställning, finns vi här för att hjälpa dig. Våra experter kan hjälpa dig att välja rätt produkt, vare sig det är ett sidohängt fönster för ett traditionellt svenskt hem eller ett runt fast fönster för en modern kontorsmiljö.

Sammanfattningsvis är Lyxfönster mer än bara en leverantör av träfönster och -dörrar. Vi är ett team av engagerade proffs som är dedikerade till att ge dig det bästa inom kvalitet, design och service. Från fasta fönster till överhängda fönster är våra produkter designade för att möta de högsta standarderna för hantverk och funktionalitet. Vi inbjuder dig att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta lösningen för dina behov. Kontakta oss idag och ta det första steget mot att förbättra ditt utrymme med de finaste träfönstren och - dörrarna i Sverige.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46