Lyxfönster AB - Fönster med god energieffektivitet och billiga priser alltid - Vertikalt Vridfönster (Två bågar, utåtgående)
Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.

Vertikalt Vridfönster

två bågar, utåtgående

Vertikalt Vridfönster
Två bågar, utåtgående

Vertikalt Vridfönster

två bågar, utåtgående

Vertikalt Vridfönster med två bågar ger bekväm ventilation. Det unika beslaget från SPILKA gör att bågarna kan öppnas utåt eller roteras i 180 grader. Denna lösning är speciellt lämplig vid regelbunden fönsterskötsel. För att justera fönsteröppningsvinkeln, kan fönstret utrustas med ett restriktivt säkerhetslås. Tack vare en speciell konstruktionslösning, kan glaskassetten/fönsterglaset i sidohängt fönster i fall av skada lätt ersättas. Kombinationen av träet och aluminiumbeklädnaderna ger kunden skydd och förlänger träfönstret. Köp fönster i Lyxfönster webbutik till billiga priser. Vi garanterar hög vertikalt vridfönster kvalitet och snabb leverans.
För att fortsätta, välj design
35% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 5-8 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46