Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0
Det bredaste utbudet av färger och tillbehör i Sverige
 47 919 22 201 Ring oss, vi är redo att hjälpa dig
Kan inte vänta? Få högsta kvalitet fönster och dörrar på maksimal kort tid!
Beställde fönster och fick 5 st prefekta fönster ,det tog ett par veckor ,men det var det värt att vänta på med det priset och utförandet.Transporten var exellent utförd Tack för fina fönster!!
Sten
Har precis satt in 9st lyxfönster i olika dimensioner i mitt hus så det är väl tidigt och betygsätta,men jag tror på dessa fönster när man ser kvaliteten på dom och så priset förstås
Björn
Riktigt schysta och rejäla fönster , finns inte nåt att klaga på . Samma klass som dom stora fönstertillverkarna !!! Kommer bara beställa fönster från detta företag , hade jag kunnat så hade ni fått 6 stjärnor ⭐️ Tack så in i helv..... 👍👍👍👍
Jeppe
Fina och stadiga, rätt mått. Leverans i tid fast med lite information under tiden. Både fönster och altandörr i helglas, treglas, aluminiumutsida och spröjs. Monteringshål för karmskruv i karmen och täckbrickor var med.
Erik
Fantastiskt fina träfönster och riktigt hög kvalitet i allt, från kundservice till leverans, förpackning, material och finish på fönstren. Och till ett oslagbart pris. Överraskande bra, rekommenderas.
Bra kvalitet, Bra service, Bra pris, kommer att återkomma med ny beställningar i framtiden samt varmt rekommendera Lyxfönster till vänner och bekanta.
Har beställt 12st fönster och 1st altandörr, allt kom i tid och allt var väl packeterat på pallarna, så jag är mycket nöjd. Skulle beställa därifrån igen.
Pelle
40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46