Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Växthus och uterum

Växthus och uterum

Växthus och uterum

En möjlighet att investera i ditt välbefinnande. Genom att bli ägare till ett modulärt trägårdshus designat i trä, får du ett utrymme med manga användningsområden. Du kan att skapa ett rum för växter, ett bekvämt område för vila eller ett unikt kontor med en inspirerande utsikt, där du verkligen kan fokusera på det som är viktigt. Genom att välja ytterligare värmeisolerande material och dubbla glasrutor kan huset användas året runt, även på vintern. Välj den design och de färger som passar dina behov och önskemål, gör din beställning och få ett lättinstallerat trähus av hög kvalitet, som levereras på ett säkert sätt och som kommer helt förberett för montering.

Föreställ dig en lugn sommarmorgon när du sitter med en kopp av nybryggt, väldoftande kaffe och en bra bok. Eller helt enkelt njuter av den friska luften, det härliga landskapet och naturljud-en. Eller kanske en kreativ ateljé för att måla, eller en tyst arbetsplats? Vi förverkligar gärna din vision samtidigt som vi säkerställer högsta möjliga standard.

Köp växthus och uterum i Lyxfönster webbutik till billiga priser. Vi garanterar hög kvalitet och snabb leverans.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46