Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0
Det bredaste utbudet av färger och tillbehör i Sverige
 47 919 22 201 Ring oss, vi är redo att hjälpa dig
Brett urval och högkvalitativa växthus till billiga priser - välj Lyxfönster idag !
Smidigt att beställa och ordern kom utan fördröjning.
Sofia
Bra kvalitet och leveranstiden som lovat. Kan rekommendera !
Bra pris, snabb leverans bättre kan det inte bli
Matz
Föredömlig leverans i rätt tid!
Lars
Bra kvalité och levererades i tid!
Kristoffer
Fin finish, leverans enligt utfästelse. Enkelt o bra.
Fredrik
Jätte nöjd med allt från beställning till leverans.
Sofia
Enkelt att beställa bra kvalitet och snabb leverans
Mazen
Bra pris, snabb leverans bättre kan det inte bli
Matz
Bra och snabb hjälp. Leverans i tid. Prisvärt.
Smidig leverans, bra produkter. Helt nöjd och extremt bra priser
Björn
Missa inte
 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder
Särskilda erbjudanden slutar snart - ta dem medan du kan! ⏱️
Aluminium - Classic växthus

Aluminium - Classic växthus Växthus i aluminium | Från 3,77 m² till 18,84 m²

Enkel installation
Väderbeständig konstruktion
Högkvalitativa material
Anpassade färgalternativ
Pris från 18094.00 SEK 9951.70 SEK
Missa inte
 
d
 
t
 
m
 
s
Utforska produkten
Aluminium - Modern växthus

Aluminium - Modern växthus Växthus i aluminium | Från 3,77 m² till 18,84 m²

Enkel installation
Väderbeständig konstruktion
Högkvalitativa material
Anpassade färgalternativ
Pris från 24748.00 SEK 13611.40 SEK
Missa inte
 
d
 
t
 
m
 
s
Utforska produkten
Aluminium - Master växthus

Aluminium - Master växthus Växthus i aluminium | Från 3,77 m² till 18,84 m²

Enkel installation
Väderbeständig konstruktion
Högkvalitativa material
Anpassade färgalternativ
Pris från 21075.00 SEK 11591.25 SEK
Missa inte
 
d
 
t
 
m
 
s
Utforska produkten
Aluminium - Victorian växthus

Aluminium - Victorian växthus Växthus i aluminium | Från 3,77 m² till 18,84 m²

Enkel installation
Väderbeständig konstruktion
Högkvalitativa material
Anpassade färgalternativ
Pris från 27729.00 SEK 15250.95 SEK
Missa inte
 
d
 
t
 
m
 
s
Utforska produkten
VÄXTHUS
I ALUMINIUM
FÖRSTA KLASS
Ett kvalitetsväxthus i metall och ett uterum med elegant design - utnyttja en fantastisk möjlighet!

Välj vårt växthus och uterum, som är idealiskt för både trädgårdsentusiaster och professionella. Här kan du skämma bort dig med färska och hälsosamma hemodlade grönsaker eller fördjupa dig i färgprakten och dofterna.

Hur uppnådde vi nästan otroligt låga priser? Genom att använda tid och all insats från våra ingenjörer för att hitta unika lösningar som tillåter produktion av premiumväxthus och minimera produktionskostnaderna maximalt.

Välj den konfiguration som passar dig och få ditt perfekta uterum och växthus i aluminium levererat till din adress inom några veckor.

Förverkliga drömmen
Absorbera naturens energi
Njut av hobbyn
Detta trädgårdshus och växthus kommer att komplettera din trädgård eller terrass perfekt med en charmig accent och smälter fantastiskt in i den övergripande landskapet.
PRISVÄRD PRIS OCH UTMÄRKT FUNKTIONALITET

Våra ingenjörer har skapat en unik och extremt hållbar konstruktion för att uppnå maximal livslängd på växthuset.

Vi producerar alla växthuskonstruktioner på plats, i vår fabrik.

På grund av detta har vi optimerat varje produktionsprocess till fullo och uppnått ett lågt pris som kommer att glädja dig som vår kund.

DESIGN OCH KVALITET.

Vi använder endast högkvalitativt aluminium, och alla delar är målade i moderna sprutkabiner för att garantera perfekt hållbarhet och ytkvalitet. Vi producerar alla växthuskonstruktioner på plats, i vår fabrik.

För att anpassa oss till vilket önskemål som helst erbjuder vi 14 olika färgalternativ från RAL-katalogen, varav du hittar ett brett utbud i produktkonfiguratorn. Gör din trädgård vackrare med ett förstklassigt design växthus eller uterum från Lyxfönster!

Växthuset är inte bara funktionellt utan också en designelement som kommer att glädja dig i många år.

Det kan bli en plats för att skapa din egen värld av växter och blommor, för att njuta av deras skönhet och absorbera energin från naturen.

Tack vare Lyxfönster är denna dröm äntligen inom räckhåll!

Ja, det stämmer - nu kan du bli ägare till ett vackert och funktionellt växthus i aluminium som uppfyller alla dina önskemål.

Det kan vara en stor investering i din rekreation och en möjlighet att få ny kraft från det du verkligen gillar.

FÖRDELAR.

Detta är precis det växthuset du har letat efter! Det kommer att passa perfekt in i din vackra gård eller trädgård och kommer alltid att vara i centrum för uppmärksamheten tack vare dess design och praktiska funktioner.

Lev i närmare kontakt med naturen och njut av den härliga smaken av lokala grönsaker och frukter. Njut av blommornas fantastiska skönhet och oöverträffade doft. Detta växthus kommer att frigöra din kreativa energi och inspirera till nya och spännande experiment.

Det kan vara en stor investering i din rekreation och en möjlighet att få ny kraft från det du verkligen gillar.

Lyxfönster många års erfarenhet av att producera produkter av högsta kvalitet har gjort att vi har nått den högsta nivån för att erbjuda det bästa till våra kunder. Tack vare våra kreativa lösningar och omfattande arbete med produktionsekonomi erbjuder vi otroligt låga och överkomliga priser på högkvalitativa aluminiumväxthus.

Beställ nu för att få ditt dröm växthus så snart som möjligt och njut av ditt fantastiska utbud!

CLASSIC VÄXTHUS
MODERN VÄXTHUS
MASTER VÄXTHUS
VICTORIAN VÄXTHUS

POLYCARBONAT är ett hållbart och lätt material som används mycket i konstruktionen av växthus på grund av dess utmärkta egenskaper. Denna termoplastiska polymer är känd för sin höga stötstyrka, klarhet och förmåga att motstå extrema väderförhållanden, vilket gör den till ett idealiskt val för växthuspaneler.

Här är en detaljerad beskrivning av polykarbonat i växthus:
  • ✓ Hållbarhet: En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos polykarbonat är dess exceptionella slitstyrka.

  • ✓ Lattvikt: Trots sin imponerande styrka ar polykarbonat mycket latt jamfort med traditionella växthusmaterial som glas.

  • ✓ Hög ljustransmission: Polykarbonat ger utmärkt ljustransmission, vilket är avgörande för odling av växter i växthus.

  • ✓ UV-skydd: Växthuspaneler av polykarbonat behandlas ofta med UV-resistenta beläggningar för att förhindra nedbrytning från långvarig exponering för solljus.

  • ✓ Varmeisolering: Polykarbonat har goda varmeisolerande egenskaper som bidrar till att skapa en mer stabil och kontrollerad miljo i vaxthuset.

  • ✓ Lång livslängd: Växthuspaneler av polykarbonat är kända för sin långa livslängd och överträffar ofta traditionella material som glas eller glasfiber.

  • ✓ Sammanfattningsvis erbjuder polykarbonat en övertygande kombination av styrka, ljustransmission, termisk isolering och lång livslängd, vilket gör det till ett utmärkt val för växthusbruk.

4MM HÄRDAT SÄKERHETSGLAS

Härdat säkerhetsglas är ett populärt val för växthuskonstruktioner på grund av dess styrka, genomskinlighet och hållbarhet.

Härdat säkerhetsglas är upp till 7 gånger starkare än vanligt glas, som krossas i små, ofarliga skärvor. Härdat säkerhetsglas produceras genom en process med extrem uppvärmning och snabb nedkylning, vilket skapar inre spänningar som gör det betydligt starkare än vanligt glas.

Som ett resultat är härdat glas mycket stötbeständigt, vilket gör det till ett säkert alternativ för växthus där det finns risk för hagel eller kollisionsskador. Härdat säkerhetsglas ger utmärkt klarhet och släpper maximalt med solsken in i växthuset.

Denna genomskinlighet säkerställer att växterna får tillräckligt med ljus för fotosyntes och tillväxt, vilket främjar hälsosam utveckling och högre avkastning.

DITT NYA VÄXTHUS VÄNTAR PÅ DIG

Gör din trädgård vackrare med ett förstklassigt designtväxthus från Lyxfönster - beställ idag och få det säkert levererat direkt till din adress. Vi garanterar snabb och säker leverans direkt till din adress.

Våra kundrådgivare svarar gärna på alla dina frågor om våra produkter, beställningsprocess och leverans.

Enklare, billigare, mer lönsamt!
VÄXTHUS
& UTERUM
DESIGNHUS I TRÄ PREMIUM
EN UNIK PLATS FÖR DIN FRITID OCH DIN HOBBY

En möjlighet att investera i ditt välbefinnande. Genom att bli ägare till ett modulärt trägårdshus designat i trä, får du ett utrymme med många användningsområden.

Du kan att skapa ett rum för växter, ett bekvämt område för vila eller ett unikt kontor med en inspirerande utsikt, där du verkligen kan fokusera på det som är viktigt.

Genom att välja ytterligare värmeisolerande material och dubbla glasrutor kan huset användas året runt, även på vintern.

Välj den design och de färger som passar dina behov och önskemål, gör din beställning och få ett lättinstallerat trähus av hög kvalitet, som levereras på ett säkert sätt och som kommer helt förberett för montering.

Återhämta dig
Ta tid för dig själv
Njut av stunden
Det har alltid varit vårt mål att kombinera högsta kvalitet med raffinerad design. Vi är stolta över resultatet och erbjuder gärna våra kunder i hela Europa designhus i trä som kan förvandlas till en egen speciell tillflyktsort.
ERFARENHET.
INNOVATIONER.
HÅLLBARHET.

“Lyxfönster” AB är ett hållbarhetsorienterat företag med ett grundläggande mål att tillverka tillförlitliga produkter med högt mervärde och utmärkt funktionell kvalitet som håller länge.

Vi erbjuder designhus i trä av högsta kvalitet där man kan leva närmare naturen. Alla material som används är noggrant utvalda och produktionen är optimerade till perfektion.

Vi är ett familjeägtföretag som anser att det är av avgörande betydelse att bevara värdefulla naturresurser och deras skönhet för framtida generationer.

Vår nästan 30-åriga erfarenhet inom bearbetning av trä gör det möjligt för oss att skapa nya och utmärkta och miljövänliga produkter av naturliga material.

Vårt team har de bästa produktingenjörerna med tillgång till den mest innovativa tekniken som möjliggör att genomföra varje idé på högsta nivå.

Design och kvalitet.

Företaget “Lyxfönster” AB produkter kombinerar funktionalitet, kvalitet och hållbar design som står sig genom tiderna.

Det dynamiska tempot i vårt dagliga liv kräver innovativa tillvägagångssätt i alla avseenden. När vi skapade designhusen i trä fokuserade vi på att spara den tid och den energi som krävs för montering.

Vi tillhandahåller flera olika designer för att passa olika smaker och för att ge ett bra intryck i varje trädgård, på varje gård eller i naturliga landskap.

Trähus för ett vackrare liv.

Välj designhus i trä för att förbättra din livskvalitet. En meningsfull och konkret investering i ditt välbefinnande och i din komfort.

Designhusen är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av värdefulla stunder med sina kära och vänner, till exempel för att spela spännande brädspel eller engagera sig i intressanta konversationer.

Föreställ dig en lugn sommarmorgon när du sitter med en kopp av nybryggt, väldoftande kaffe och en bra bok. Eller helt enkelt njuter av den friska luften, det härliga landskapet och naturljuden.

Eller kanske en kreativ ateljé för att måla, eller en tyst arbetsplats? Vi förverkligar gärna din vision samtidigt som vi säkerställer högsta möjliga standard.

FÖRDELAR.

En av de främsta fördelarna med ett designhus i trä är möjligheten att montera upp det var som helst på relativt kort tid.

Stomkonstruktionerna är speciellt utformad för att säkerställa en bekväm och effektiv monteringsprocess.

Alla byggnadselement har genomgått belastningsprovningar för att garantera säkerhet, estetik och funktionell livslängd.

Trä är ett unikt material som i kombination med tekniska innovationer är anmärkningsvärt hållbart och långvarigt. Alla byggnadselement är belagda med hållbar färg som hjälper till att skydda träkonstruktionerna mot olika väder-förhållanden.

Genom att välja en konfiguration med dubbla glasrutor och isolerad bygg-nadsgrund får du en utmärkt värmeisolering som bibehåller behaglig tempera-tur och förvandlar huset till ett mysigt rekreationsområde eller en inomhus-trädgård,även på vintern.

Välj design

Den grundläggande stommen kommer att få en unik design genom överlappande träplan-kor med en rad olika alternativ.

Husen i följande storlek finns tillgängliga:
· 9,69 m² (3 x 3,2 m);
· 12 m² (4 x 3 m);
· 14,31 m² (3 x 4,7 m).

Välj en färg

Det är lätt att anpassa designhus i trä enligt dina önskemål. Färgen på designhusen och dekorativa träbeslag kan väljas från den omfattande RAL-katalogen.

Det betyder att designen kan anpassas till ditt hus eller andra element av ditt valda landskap.

Utför installationen

Stomkonstruktionerna är speciellt utformad för att kunna transporteras lätt och mon-teras enligt instruktionerna i den bifogade manualen.

Du kan utföra installationen själv, men det är bäst att anförtro den åt erfarna och certifi-erade yrkesmän.

GLASNING.

I standardkonfigurationen erbjuder vi glasning av hög kvalitet med ett särskilt hållbart 4 mm tjockt, härdat glas. Om du vill ha ytterligare ljud- och värmeisolering rekommenderar vi att du väljer dubbelglasning.

Vi erbjuder också självrengörande glas "BIOCLEAN", som stöter bort smuts och minskar spår av regnvattenavrinning.

Huset kan helt eller delvis utrustas med UV-skyddat glas, som skyddar rummet mot uppvärmning och minskar mängden solljus i rummet.

För dem som vill ha mer avskildhet är spegel-glas ett utmärkt alternativ. Det är högt refleterande från utsidan, vilket ger extra avskildhet under dagtid.

DESIGN.

Vårt uppdrag när vi skapade konceptet designhus var att förbättra miljön genom att erbjuda en prisvärd och elegant produkt av hög kvalitet för alla som vill ha bättre kontakt med naturen och njuta av den.

När du konfigurerar ett design-hus är det möjligt att individuellt välja färg på stommen och det dekorativa träbeslaget, typ av glasering, normal eller isolerad plattform och husets dimensioner.

Du kommer säkert att hitta det perfekta alternativet i deno fattande katalogen av RAL-färg-toner.

Vi ger gärna råd om den mest framgångsrika lösningen och utrustningskombinationen som uppfyller alla dina krav.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46