Lyxfönster AB - Miljö är vår prioritet - 100% användningen av material i alla produktionsprocesser - Miljö

Miljö

Skogen är en tillgång som hjälper att bevara naturens mångfald och som förser oss med energi. När man konsumerar skogens resurser är det viktigt att också förnya dem och bevara dem till de kommande generationer.

Lyxfönster stöder hållbar produktion. Vi väljer trämaterial från ansvarsfullt skötta skogar. Det bekräftar FSC-certifikatet (Chain of custody certification, FSC®-C109515).

För att minska tillverkningsprocessens och transportutsläppens skadliga påverkan på miljön, utvärderar vi leveranstyper och -avstånd för den färdiga produktionen och optimerar dem maximalt.

Träfönster och -dörrar är ett miljövänligt val tack vare det förnybara råmaterialet, och efter avslutet för användningen kan de utnyttjas på ett miljövänligt sätt.

I enlighet med ISO 5000:2015 -standarderna tar Lyxfönster hand om minskningen av energiförbrukning, t.ex. genom att genomgående använda sig av LED-belysning i alla tillverkningsverkstäder och för hela området. Det gör det möjligt att minska även tillverkningskostnader och erbjuda vår produktion till bättre priser.

Miljö
20% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46