Lyxfönster AB - Välj naturligt trä - stor energieffektivitet och naturligt material - Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

En av huvudkraven på nutidens fönster och dörrar utgör utmärkta värmeisoleringsegenskaper. De påverkas av både konstruktionens struktur och valet av andra material, t.ex. glaskassetter och glastätning.

Eftersom Lyxfönster-ingenjörerna är medvetna om värmeöverförings- eller U-värdets betydelse, fortsätter de genom produkttestning att söka och hitta ännu fler innovativa material för att förbättra värmeisoleringen. Träfönstren av Lyxfönster uppnår u≤1 W/m2, vilket lämpar sig till Skandinaviens föränderliga väderföhållanden

Till kunder med de högsta kraven på energieffektivitet erbjuder vi att välja fönster med kassett av tre glas, som har mindre värmeöverföring än kassetten med två glas. Den integreras precist i träkonstruktionerna och förseglas med gummi eller silikon.

Alla Lyxfönster-produkter testas även i oberoende internationella laboratorier – Svenska statens styrelse för teknisk kontroll, den brittiska standardiseringsinstitutionen (BSI) och certifieringscentrum Rosenheim i Tyskland. Företagets interna kvalitetskontrolltjänst övervakar och kontrollerar produktionen genom hela tillverkningsprocessen.

20% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46