Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

Ett av de grundläggande kraven för moderna fönster och dörrar är utmärkta värmeisoleringsegenskaper. Det påverkas av både konstruktionens struktur och kvaliteten på andra material, såsom dubbelglas och glas.

Eftersom Lyxfönster-ingenjörerna är medvetna om värmeöverförings- eller U-värdets betydelse, fortsätter de genom produkttestning att söka och hitta ännu fler innovativa material för att förbättra värmeisoleringen. Träfönstren av Lyxfönster uppnår u≤1 W/m2, vilket lämpar sig till Skandinaviens föränderliga.

Vi väljer endast glasförpackningar av högsta kvalitet som är fyllda med argon gas, vilket gör att du kan maximera värmeisolering. För kunder med höga energieffektivitetskrav erbjuder vi att välja fönster som kan utrustas med trippelglas, eftersom de har lägre värmegenomtränglighet än fönster med dubbelglas. Den är exakt integrerad i träkonstruktioner och förseglas med gummi eller silikon, vilket är en långvarig lösning mot miljöpåverkan.

Alla Lyxfönster-produkter testas även i oberoende internationella laboratorier – Svenska statens styrelse för teknisk kontroll, den brittiska standardiseringsinstitutionen (BSI) och certifieringscentrum Rosenheim i Tyskland. Företagets interna kvalitetskontrolltjänst övervakar och kontrollerar produktionen genom hela tillverkningsprocessen.

Genom att välja Lyxfönster träfönster och dörrar, kan du vara säker på att du kan njuta av värmen och komforten i rummet hela året.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46