Lyxfönster AB - Beprövade teknologier för att säkerställa bästa kvalitet - Teknologier

Teknologier

Teknologier

En av huvudfördelarna med Lyxfönster är en särskilt utatbetat kvalitetskontrollsystem, inkl. ett certifierat laboratorium med de modernaste testningsteknologierna. Granskningarna genomförs flera gånger per dag, och vi följer träkvaliteten noggrant.

Råmaterialet till fönster och dörrar – skarvat trä med hög motståndskraft – tillverkas med hjälp av särskilda anläggningar. Vi kontrollerar skarvningskvaliteten noggrant och tillåter inte ens den minsta avvikelse från kvalitetskraven. Varje förberett material granskas noggrant innan det överförs vidare.

Tack vare de moderna laserskärningsanläggningarna kan träfönster och -dörrar tillverkas snabbt och exakt, oavsett designens komplexitet. Vi gör regelbundna investeringar på optimiseringen av hela tillverkningsprocessen. De nyaste Homag och Weinig Unikontrole automatiserar produkttillverkningen och gör den snabbare från ritning ända till färdiga fönster- och dörrdetaljer.

Lyxfönster-produktteknologerna har valt de lämpligaste tillbehörslösningarna till varje produkt. Vi väljer och erbjuder kunderna bara lösningar av allra högst kvalitet från de största tillverkarna i Europa, t.ex. ASSA, Centror, Roto, Spilka.

För att konstruktionerna ska tjäna i lång tid och tillförlitligt, och inte förlora sin estetiska kvalitet, bearbetar vi dem med särkilda miljövänliga medel. Till finslipningen bjuder vi att välja från lack och färger enligt RAL eller NCS-katalogen. Oberoende av tonen som kunden väljer kommer beläggningen att vara motståndskraftig mot påverkan från den yttre miljön, och vid korrekt vård behåller den sin ton och skyddar träkonstruktionerna.

20% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46