Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Teknologier

Teknologier

En av huvudfördelarna med Lyxfönster är en särskilt utarbetat kvalitetskontrollsystem, inkl. ett certifierat laboratorium med de modernaste testningsteknologierna. Granskningarna genomförs flera gånger per dag, och vi följer träkvaliteten noggrant.

Med hjälp av specialutrustning tillverkas råmaterialet för fönster och dörrar - höghållfast fogat trä. Vi följer noggrant kvaliteten på materialet och tillåter inte ens de minsta avvikelserna från kvalitetskraven. Varje förberett material inspekteras noggrant innan transporten. Tack vare de moderna laserskärningsanläggningarna kan träfönster och -dörrar tillverkas snabbt och exakt, oavsett designens komplexitet. Vi gör regelbundna investeringar på optimeringen av hela tillverkningsprocessen. De nyaste Homag och Weinig automatiserar produkttillverkningen och gör den snabbare från ritning ända till färdiga fönster- och dörrdetaljer. Lyxfönster-produktteknologerna har valt de lämpligaste tillbehörslösningarna till varje produkt. Vi väljer och erbjuder kunderna bara lösningar av allra högst kvalitet från de största tillverkarna i Europa, t.ex. ASSA, Centror, Roto, Spilka.

För att konstruktionerna ska tjäna i lång tid och tillförlitligt, och inte förlora sin estetiska kvalitet, bearbetar vi dem med särskild miljövänliga medel. Till finslipningen bjuder vi att välja från lack och färger enligt RAL eller NCS-katalogen. Oberoende av tonen som kunden väljer kommer beläggningen att vara motståndskraftig mot påverkan från den yttre miljön, och vid korrekt vård behåller den sin ton och skyddar träkonstruktionerna.

En av de mest populära moderna tekniska lösningarna är att utrusta träfönster och dörrar från utsidan med hög hållfasthet och målade aluminiumbeklädnad. Aluminiumbeklädnad är gjorda av hög hållfasthet aluminium och är särskilt motståndskraftig mot blekning, skalning och korrosion. Aluminium är ett lätt, hållbart, miljövänligt material som inte avger skadliga ämnen. Aluminium har hög miljöbeständighet, rostar inte och försämrar inte de utmärkta fysiska egenskaperna vid en kraftig temperaturförändring, vilket är särskilt viktigt under de skandinaviska väderförhållanden.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46