Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Lyxdekkor trä heminredning

Lyxdekkor

Vi är stolta över att kunna presentera dig Lyxdekkor webbutik www.lyxdekkor.se som erbjuder trä interiör produkter av högsta kvalitet till ditt hem!
Lyxdekkor är ett varumärke som kombinerar elegans, varm design och utmärkt kvalitet. Trä interiör produkter tillverkas med endast naturligt och slitstarkt material - massiv ek och tall. Tack vare den naturliga strukturen i trä och perfekt designad design, dessa produkter passar in i både klassiska och moderna interiörer. 
Vi har också skapat "Sällskapsdjur linje " för våra älskade vänner som spelar stor roll i våra liv!
Lyxdekkor har mer än 20 års erfarenhet av träbearbetning. Varje produkt bearbetas noggrant och individuellt i fabriken, vilket innebär att produkten är i bästa version vad gäller kvalitet. Erfarenheten som vi har samlat under dessa årens lopp tillåter oss att anpassa oss till de ständigt växande kundkraven. Vi är ett familjeföretag som förenar traditioner med de senaste teknologiska möjligheterna.
I dagens föränderliga miljö måste vi utforma vår omgivning för att känna kärleken till naturen!
Besök vår hemsida www.lyxdekkor.se 
40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46