Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Säker e-handel

Intyg av "Trygg E-Handel" bekräftar att Lyxfönster följer   svenska  lagstiftning, EU-direktiv, koder för e-handel, försäljning och dataskydd. Detta ger konsument en tillförlitlig och säker e-tjänst, som säkrar tydligt, enkelt och enhetligt ramverk för att skydda konsumenträttigheter och säljarens online-förpliktelser. Handelskvalitetskontroll av "Trygg E-Handel" gör dagliga anonyma testköp som gör det möjligt att verifiera att registrerade nätbutiker överensstämmer med de nödvändiga kriterier.

Kundsäkerhet är mycket viktig för Lyxfönster när du handlar i vår webbutik. Vi är en online-säljare av träfönster och dörrar som är certifierade av "Trygg E-Handel". Våra kunder kan alltid vara säkra på alla transaktioner de utför och säkerhet av sina uppgifter från tillgång till tredje parter. Som medlem av "Trygg E-Handel", garanterar Lyxfönster också kvalitetsservice, effektiv hantering av klagomål och deras upplösning.

Alla produktpriser och slutanvändarkostnader reflekteras helt och utan några dolda extra avgifter.

Trygg E-Handel
 
40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46