Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Det största urvalet av designalternativ på internet

Det största urvalet av designalternativ på internet

Lyxfönster mål är att erbjuda våra kunder inte bara utmärkta kvalitetsprodukter, utan också ett brett sortiment av designlösningar och extrautrustning. Hos oss är det möjligt att välja standardkonfiguration och anpassa träfönstrens och -dörrarnas nyanser och design. Urvalet av material, färger och andra tillbehör är ett av de mest omfattande bland nätbutiker.

När du handlar i Lyxfönster nätbutiken är du den som väljer dimensionerna, utrustningen och designen för produkten, beroende på din valda budget och avsikter. I tvivel kommer våra kundtjänstspecialister att hjälpa dig att välja önskad konfiguration snabbt och enkelt. Vi arbetar ständigt för att göra shopping på www.lyxfonster.se så bekvämt och förståeligt som möjligt för alla. Därför är vårt mål inte bara ett brett urval, utan också att alla produkter som vi erbjuder skulle vara bäst lämpade för alla.

Samtliga produkter är anpassade till Skandinaviens förändrade väderförhållanden och arkitektoniska trender, så oavsett vad val du gör våra träfönster och dörrar kommer inte bara passar perfekt in i ditt projekt, men kommer att glädja med sin kvalitet och hållbarhet. Efterbehandlingsfärger är resistenta mot miljöpåverkan och beslagen har hög hållfasthet.

För storskaliga beställningar erbjuder vi också utveckling av individuella specifikationer för träfönster och dörrar i enlighet med arkitekternas avsikter. Genom att definiera design och funktionalitet, kommer våra konsulter erbjuder den bästa lösningen för varje projekt. Kontakta oss genom att skriva till info@lyxfonter.se för mer information.

Det största urvalet av designalternativ på internet
 
40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46