Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Hög kvalitet

I enlighet med de växande kundkraven och trenderna på den europeiska marknaden för träfönster och dörrar, erbjuder Lyxfönster sina kunder endast produkter av högsta kvalitet som kommer att hålla länge och pålitligt utan att förlora visuell och funktionell kvalitet i flera år. Förmågan att anpassa sig är relaterad till regelbundna investeringar i produktionsteknologi och utbildning av våra anställda. För att säkerställa hög kvalitet har Lyxfönster utvecklat strikta interna kvalitetsregler och kontrollsystem som gör det möjligt för oss att noga övervaka alla produktionsstadier, från leverans av råvaran till slutet av produktens garantiperiod.

Alla träfönster och dörrar inspekteras och testas regelbundet både av företaget och oberoende, internationella laboratorier, och virket som används i produktionen inspekteras och levereras endast från certifierade leverantörer. På detta sätt hjälper Lyxfönster att återställa naturresurserna och använda dem med miljöansvar. Höga krav och kontinuerlig utveckling är hörnstenen i företaget.

Företagets policy är att förse befintliga och potentiella kunder med produkter och tjänster av hög kvalitet och att strikt följa villkoren i försäljnings- och köpeavtalet.

Lyxfönster är kombinasjon av vår många års erfarenhet och innovation. Vi garanterar att alla lösningar och material som används kommer att pågå länge och vara pålitliga. Alla efterbehandlingsfärger är motståndskraftiga mot miljöpåverkan, beslag och designelement vi erbjuder är utvalda från de största europeiska tillverkarna av träfönster och dörrbeslag, som Fix, ASSA, SPILKA, Roto och Centor.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46