Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.
Skicka varukorg till e‑post
0

Omfattande produktutbud

Lyxfönster förbättrar kontinuerligt sina produktionsprocesser och gör konstanta investeringar i utvecklingen av nya produkter och teknologier. Genom att följa marknadsutvecklingen erbjuder Lyxfönster ett brett utbud av alternativ, inte bara inom design av träfönster och dörrar, men också för tillbehör och utrustning. När kunderna väljer träfönster, ytterdörrar och skjutdörrar, uppskattar de hög kvalitet och vill njuta av den på lång sikt.

Lyxfönster följer noggrant vad våra befintliga och potentiella kunder vill ha, vad deras krav, önskemål och behov är. Det är viktigt för oss att vårt erbjudande av träfönster och dörrar motsvarar dem alla maximalt. Det är därför vårt sortiment innehåller inte bara de mest populära produkterna, som Topswing eller fastkarm fönster, utan också de mest populära över hela världen - inåtgående och brandsäkra fönstren. Vi har också inkluderat i utbudet av dörrar, inte bara utåtgående altandörrar eller ytterdörrar, utan också Skjutdörrar och vikdörrar, som blir mer och mer populära på grund av deras extremt kompakta och unika design.

Alla Lyxfönster träfönster och dörrar är utrustade med endast tillbehör, handtag och lås av hög kvalitet. Under många år har vi utvecklat ett framgångsrikt samarbete med Europas största tillverkare av träfönster och dörrbeslag, som Fix, ASSA, SPILKA, Roto och Centor. Vi litar på den höga och beprövade kvaliteten på produkterna från dessa märken, som är erkända och värderade över hela världen.

Lyxfönster letar ständigt efter nya material och lösningar för att förbättra produktkvaliteten. Det är viktigt för oss att erbjuda det bredaste valet så att alla kan hitta det de behöver i vår webbutik.

40% bättre pris när du köper online
Handel på internet är bekväm och lönsam
Snabb leverans
Nya fönster och dörrar på bara 4-6 veckor
Fråga oss
Har du frågor och vill att vi ska ringa tillbaka dig?
+46